Lament by Devotees

Posted: 30 Mei, 2010 in Muzika

Assalamualaikum wbt.
Kali ini saya nak kongsikan lirik lagu yang menjadi background music dlm blog saya ni.

Komen saya :
1. Lirik menakjubkan! Banyak perkataan yang saya belajar dari lagu ni; cth : Lament = meratap, eternal compassion = kasih sayang yang kekal, temptation = dugaan/ godaan
2. Susunan dan gubahan lagu pun bagus, mmg masuk dgn lirik.
3. Backup voice pun memang sangat2 bagus, harmoni jugak ditambah dengan suara Waheeda yang bernada tinggi
4. Video klip – pernah tengok kejap kat TV, cam x best sgt, x menepati imaginasi aku.😛

Oklah, penat dah nak komen lagi, ni dia liriknya :

Lament
Album : Devotees
Munsyid : Devotees

You
You like to live
like to believe
Essence of life is fun
Want
Want to pretend
The life that you live
Has no guiding hands and you

Jumped into the monies
And never looked back
Moved away from righteousness
You want it all
And don’t care if you fall
You wanna see the world
You wanna be the world

Try
Try to believe
The reason to live
Eternal compassion
You’ll feel it deep within inside of you

Grasp
The chance to repent
The chance to live
A new life
A new beginning
But you

c/o

Why
Do you throw life away
Don’t you wanna be among
The ones who fought for the truth
When you eyes were blinded
By the taste temptation in your life
Then tell me why must you

Lagu : Waheeda
Lirik: Waheeda

Download link :
1. http://www.mediafire.com/?mzgmdq2yin2
2. http://www.4shared.com/audio/2Im1_FF-/Devotees_-_Lament.htm

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s