Memandangkan keputusan SPM 2009 telah diumumkan, barulah sekarang kebanyakan calon SPM mahu melihat segala tawaran yang boleh dimohon. Jadi, saya postkan lagi skali tentang pengisian UPU fasa 2. Lihat pada link berikut:

https://jimie1402.wordpress.com/2010/02/03/panduan-mengisi-e-borang-upu-fasa-2/

Dinasihatkan kepada sesiapa yang ada mengajukan pertanyaan dan komen, sila lawat semula blog dalam beberapa hari selepas komen dihantar. Sebaiknya, bookmark page ni atau masukkan dalam favourite.

Sekian, wassalam.πŸ˜‰

Komen-komen
  1. azun berkata:

    sy nak mohon masuk upu ni ha

  2. lisa berkata:

    salam,
    saya nak tnye,
    pe beza pengurusan sumber manusia dgn pembangunan sumber manusia??
    which one is better?
    tp sye check2 balik ade jugak kos pembangunan & pengurusan sumber manusia..kos ni gabung dua2 skali ke??

    • jimie1402 berkata:

      bdsrkn ape yg sy tahu, pengurusan sumber manusia cuma uruskan bhgian2 pentadbiran dan buat keje2 pentadbiran.
      Pembangunan sumber manusia plak, bermaksud awak develop bhgian pentadbiran, maybe awk buat method baru utk uruskan something, lbih krg camtu la.
      Kos pembangunan & pengurusan tu gabung skali, kmungkinn besar blajar lg byk la.πŸ˜‰
      ***Sori reply lmbt, agak bz***

  3. pelajar berkata:

    tolong saya tak tahu nak pilih ambik ape waktu isi borang upu fasa 2…waktu form 5 ambik akaun tapi kalau u nanti tak nak ambik da takot la..da la gune bahasa inggeris…buku pulak tebal..saya tak tahu cite2 saya ape …………saya mbik aliran sastera tak ambik admath pon seab tak nak tanggung risiko..heheeeeee

  4. syikin saini berkata:

    borang upu fasa 2 utk tahun 2010 dah kuar ke?

  5. budak asasi berkata:

    salam..tumpang tnye..muet ari tu sy dpat band 2 je…tp course yg sy mintak die nk band 3…so.sy repeat la muet…tp result x kuar lagi…nk isi cmne dlam upu 2…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s