Senyap je…

Posted: 29 Januari, 2010 in Uncategorized

Assalamualaikum wbt

Dah agak lama aku tak update blog aku. Hampir 2 minggu. Aku bukan apa, aku xde bnde nak tulis kat blog ni. Isu2 sekarang ni agak sensitif. Berhati2, kot2 nanti kena tahan reman plak.

Blog aku ni pada asalnye aku nak buat macam jurnal kehidupan aku. Tapi sekarang ni, kehidupan aku agak membosankan. Rasanya ‘agak’ tu dah kena ganti dengan ‘memang’. Yelah, kalau aku keluar rumah, sekdar pergi buang sampah atau ke kedai atau ke kelas memandu. Mak aku tak bagi aku keluar or pergi jumpe kawan or anything. Awal tahun dulu pun nasib baik boleh keluar dengan Haziq, tu pun sebab Haziq ajak pergi Giant Kelana Jaya yang dekat tu.

Next Isnin, aku akan buat ujian QTI iaitu ujuan percubaan untuk Lesen P sebelum ditest oleh JPJ. Aku agak nervous gak, sebab takut2 salah masuk ke, kereta mati tengah jalan ke. Harap semua doa2kanlah ye.

Insya-Allah, kalau ada benda2 menarik, aku update kat blog aku ni.

Sekian, wassalam.😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s